Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Vlada Divljan u DOB-u za Dan žena
 
 

Vlada Divljan u DOB-u za Dan žena

vlada-divljanVlada Divljan i bend „Nevladina organizacija“ održaće, treću godinu za redom, osmomartovski koncert u renoviranoj Velikoj sali Doma omladine Beograd.Pred novo druženje sa beogradskom publikom za Dan žena, Vlada Divljan je objavio novu pesmu „Zvuk ulice“, koju je uradio sa sastavom „Svi na pod“, a koja će se naći na njihovom predstojećem prvom albumu.

Divljan je prvi put proslavio Dan žena na koncertu u Beogradu 2008. godine, u Domu omladine. Godinu dana kasnije koncert je održan u Domu sindikata, gde je publika povodom 30 godina beogradskog novog talasa mogla čuti stare i ne toliko izvođene pesme „Idola“.

U saopštenju koncertne agencije „Long play“ navodi se da će glavna autorska snaga kultnih „Idola“, tvorac ljubavnih klasika kao što su „Malena“, „Nebeska tema“, „Ona to zna“, „Ljubavi“, „Dok dobuje kisa“, „Rusija“ ili „Sve laži sveta“ sa „velikim zadovoljstvom svirati ljubavne i druge pesme Beograđankama i njihovim muškarcima“.

„Long play“ će uskoro saopštiti način prodaje i cene ulaznica.

 

Ovaj tekst je preuzet sa sajta b92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži