Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Vaya Con Dios ponovo u Beogradu
 
 

Vaya Con Dios ponovo u Beogradu

Legendarni beligijski sastav Vaya Con Dios, predvođen pevačicom senzibilnog glasa Dani Klajn (Dani Klein) nastupiće u okviru svoje oproštajne turneje u beogradskoj Kombank Areni 12. oktobra.

 

 

Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove muzike, po poslednji put, podsetiti na najveće hitove: “Nah neh nah”, „Johnny”,  „Just A Friend Of Mine”, „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Ovo nije prvi dolazak Vaya Con Dios u Srbiju, njihovi prethodni koncerti bili su rasporadati a na poslednji u Kombank Arenu dolaze u oktobru da se oproste od brojnih fanova u Srbiji i regionu.

Vaya Con Dios su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Dani Klajn, Dirk Šufs (Dirk Schoufs) i Vili Lambregt (Willy Lambregt). Svetsku slavu su postigli pesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i 3 miliona singlova.

Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom “Memoirs”.

Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizuje produkcija Playlive.

Ulaznice po ceni od 3.800 i 3.300 RSD za parter (sedenje), 1700 RSD (stajanje) i 2.200, 2.400 i 2.600 RSD za tribine mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank Arene i putem sajta www.kombankarena.com i www.eventim.rs .

Više informacija o izvođaču možete pronaći na: www.vayacondios.rs

This content has been locked. You can no longer post any comment.