Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Film američke produkcije snimljen u Srbiji prikazuje se od 29.marta u Kragujevačkom Cinpelexx-u
 
 

Film američke produkcije snimljen u Srbiji prikazuje se od 29.marta u Kragujevačkom Cinpelexx-u

bezi macoU režiji Džona Stokvela producentska kuća Lleju production iz USA okupila je ekipu  sa idejom realizaciji ove akcione komedije. Izvršni producent filma u Srbiji je uspešna produkcija Work in progress iz Beograda. Dugometražni igrani film Beži Maco beži je akciona komedija čija je radnja smeštena na nekoliko lokacija u Evropi.  U toku vip žurke na kojoj je domaćin balkanski biznismen (Branko Đurić), američki političar (Kristofer MekDonald) slučajno ubija jednu od devojaka zabavljačica na žurci.

Organizovanom akcijom sve prisutne devojke obezbeđenje lišava života. Igrom okolnosti jedna od njih (Paz Vega) uspeva da se spase i sa video snimkom događaja beži od likvidatora kroz film. Slučajni zaštitnici (Alfonso MekAli, Skot Meklovic) pokušavaju da svojim ,,detektivskim’’ sposobnostima reše slučaj i spasu atraktivnu devojku.

Na putu detektivskih akcija susreću se sa vlasnikom bioskopa (Boda Ninković), glavnim asistentom likvidatora (Gordanom Kičićem), prijateljicom atraktivne Paz (Jelena Gavrilović) i nadasve surovom plaćenicom (Dženet MekTir).  

Najveći deo filma snimljen je na lokacijama u Beogradu: Beli dvor, autobuska stanica, železnička stanica, ulice Beograda, na reci Savi, Ada međica, fabrika mesa Koteks, Brankov most, bioskop Balkan i mnoge druge. U velikom broju scena Beograd ,,igra’’ sebe u filmu, što daje posebnu autentičnost ovog holivudse akcione komedije, kada je domaća publika u pitanju.

U glavnim ulogama gledaćete atraktivnu Paz Vega, nominovanu ovogodišnju Oskarovku Dženet MekTir, Kristofera MekDonalda, Alfonsa MekAlija, Skota Meklovica, kao i domaće glumce Gordana Kičića, Jelenu Gavrilović, Branka Đurića i Bodu Ninkovića.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži