Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Filmske projekcije - Beli lavovi
 
 

Filmske projekcije - Beli lavovi

kul-lazarBeli lavovi su priča koja govori o ljudima, intelektualcima koji se teško snalaze u ovim teškim vremenima, pa su prinuđeni da rade poslove, koje inače ne bi. Operska pevačica Bela, peva operske arije po kucama.

Filmski roditelj Gruja, umesto igranih filmova snima svadbe i sahrane. Filozof Baki je noćni čuvar. Glavni junak Dile želi da promeni nešto. Pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu, izazvan pričama o radnicima, seljacima i postenoj inteligenciji koje nema ko da povede u neki bolji život, Dile je odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

"Srbija je umorna od loših vesti i nešto mora da se menja. Mi smo odavno u kapitalizmu, samo narod još nije obavešten o tome. Zato je april vreme kada ćemo početi da svodimo račune. Revoluciju počinjemo filmom Beli lavovi." - rekao je povodom filma Lazar Ristovski koji u filmu tumači glavnu ulogu.

Uloge:Lazar Ristovski,Gordan Kičić,Vuk Kostić,Nikola Simić,Mira Banjac itd.

Premijera u Kragujevcu u petak, 29.aprila od 20.00 sati u Pozoristu za decu Dom sindikata, Trg slobode 1.

Na premijeri gostovace u Kragujevcu, Laza Ristovski, scenarista I glumci

TREJLER


Insert 1

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži