Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Arheološki film u Kragujevcu
 
 

Arheološki film u Kragujevcu

arheoloski-filmKragujevačka publika imaće priliku da od 18. do 21. aprila u svom gradu pogleda 15 filmova sa 12. međunarodne smotre arheološkog filma, održane u Beogradu.

Kako je najavljeno, kragujevačkoj publici će biti predstavljeni meksički film "Pejzaž piramida", dela nemačkih autora "Tajne Naska", "Lov na blago u dubinama" (snimak), predstavnik grčke kinematografije "Kopneni brodski put", italijanske "Misterija gvozdenog stuba", i drugi.

Prema rečima pomoćnice gradonačelnika Kragujevca za oblast zaštite kulturne baštine Slavice Đorđević, na repertoaru će biti filmovi koje odlikuje visoki naučni kvalitet.

,,Filmovi govore o različitim epohama, poprištima različitih istorijskih događanja, važnim pojedinicima", rekla je novinarima Đorđević.

Svi filmovi će biti prikazani u galeriji Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" u terminu od 18 časova.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži