Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar 6 novih filmskih naslova u Cineplexx Kragujevac Plaza
 
 

6 novih filmskih naslova u Cineplexx Kragujevac Plaza

Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza za period od 23. do 29. marta sa šest novih naslova:

 

1. Viking – Ruska istorijska akcija sa pričom iz Srednjeg veka koja je promenila Rusiju zauvek. Iz teških vremena mačeva I tamnih zakona krvi, kada je pritisak velikog haosa davao povod za heroje. Mladi knez nakon smrti oca, vladara Kijevske Rusije, prinuđen je na izgnanstvo. U izgnanstvu okuplja vojsku, nadajući se da će ponovo osvojiti Novogord, ali se na tom putu suočava sa moćnim Vizantijskim snagama.

Trejler filma

2. PRETPREMIJERNO Štrumpfovi: Skriveno selo 3D (sinhronizovano) – U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će uz pomoć tajanstvene karte I u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudjivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Sinhronizovano!

Trejler filma

>3. Trag života – Naučno-fantastični triler sa Rajanom Rejnoldsom, Džejkom Gilenhalom I Rebekom Ferguson u glavnim ulogama. Priča se vrti oko šestočlane posade na međunarodnoj svemirskoj stanici koja se nalazi na ivici jednog od najvažnijih otkrića u istoriji civilizacije: prvog dokaza života na Marsu.

Trejler filma

4. Noćne zveri – Suzan Morou, galeristkinja iz Los Anđelesa, živi neverovatno privilegovanim ali neispunjenim životom sa svojim mužem Hatonom. Jednog vikenda kada Haton ode na jedno od svojih čestih službenih putovanja, Suzan će dobiti neočekivani paket u kom se nalazi roman “Noćne zveri” koji je napisao njen bivši muž Edvard Šefild, sa kojim nije imala kontakt godinama.

Trejler filma

5. Američka pastorala – Film zasnovan na romanu dobitnika Pulicerove nagrade Filipa Rota, slika vreme velikih političkih previranja i kao posledicu rušenje američke porodice I “američkog sna”.

Trejler filma

6. Moćni rendžeri – Produkcijska kuća Saban’s donosi zabavni, naučno fantastični film nastao prema akcionoj televizijskoj seriji o pet superjunaka poznatih kao Moćni rendžeri.

Trejler filma

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži