Kragujevac online - Sve o gradu na jednom mestu

O ozbiljnoj zajebanciji

Glasaju Mirko, Slavko i Čubrilo. U ponudi su opcija A i opcija B. Sva trojica su otvoreno za opciju A. Završi se glasanje, stignu rezultati i, gle čuda, rezultatom 1:0 pobedila opcija B. „Kako, bre, B!?“ pitaju se uglas tri dobra druga. „Za koga si glasao?“ pita Mirko Slavka. Slavko kaže: „Ja za opciju B. Rekoh da vas malo iscimam. A što ti nisi glasao za A?“ „Iz zajebancije, šta znam, mrzelo me...“ A ti, Čubrilo?“ „Ja, brate, dopisao baba Rajku, mislio sam da ćete vas dvojica da glasate...“ I tako, iz zajebancije pobedi opcija B, a iz zajebancije ne pobedi opcija A.

Vulkanizam u Srbiji - Ima li vulkana kod nas?

Pojave vezane za izbacivanje lave, gasova i vulkanskog materijala na povrsinu Zemlje naziva se vulkanizam. Strah i poštovanje, ali i divljenje grandioznim erupcijama pokazuju da vulkani privlače našu pažnju već vekovima, čemu u prilog ide i činjenica da su Rimljani vulkanima davali božanska obeležja. Tako je bog vatre u rimskoj mitologiji nosio ime Vulkan!

Ljubica Vujović kragujevčanka koja je primljena na Kembridž, ostaje samo finansijska podrška društva

Ljubica Vujović je učenica Prve kragujevačke gimnazije koja je do sada svojim radom i talentom postigla zavidne rezultate kako na nacionalnim tako i na internacionalnim takmičenjima.

FIAT "Panda" za Dom zdravlja

U okviru projekta ''Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji'' koji se finansira iz pretpristupnih fondova Evropske unije, juče su u Beogradu uručeni automobili Domovima zdravlja u zemlji koji imaju ovu službu, medju njima i kragujevačkom.

 

Obaveštenje

Obaveštavamo sve korisnike parking prostora na lokaciji Kosovske ulice prekoputa ”Zastavinog podrumčeta” (kod biciklističke  radnje “Kole”) u periodu od 27.06.2013. do 29.06.2013. godine u vremenu od 18.00  do 02.00 časa, da je rezervisan za posetioce muzičkog festivala “Arsenal fest” te je potrebno da svoja vozila uklone sa navedene površine.

Strana 1 od 2143