Kragujevac online - Sve o gradu na jednom mestu

O ozbiljnoj zajebanciji

Glasaju Mirko, Slavko i Čubrilo. U ponudi su opcija A i opcija B. Sva trojica su otvoreno za opciju A. Završi se glasanje, stignu rezultati i, gle čuda, rezultatom 1:0 pobedila opcija B. „Kako, bre, B!?“ pitaju se uglas tri dobra druga. „Za koga si glasao?“ pita Mirko Slavka. Slavko kaže: „Ja za opciju B. Rekoh da vas malo iscimam. A što ti nisi glasao za A?“ „Iz zajebancije, šta znam, mrzelo me...“ A ti, Čubrilo?“ „Ja, brate, dopisao baba Rajku, mislio sam da ćete vas dvojica da glasate...“ I tako, iz zajebancije pobedi opcija B, a iz zajebancije ne pobedi opcija A.

Vulkanizam u Srbiji - Ima li vulkana kod nas?

Pojave vezane za izbacivanje lave, gasova i vulkanskog materijala na povrsinu Zemlje naziva se vulkanizam. Strah i poštovanje, ali i divljenje grandioznim erupcijama pokazuju da vulkani privlače našu pažnju već vekovima, čemu u prilog ide i činjenica da su Rimljani vulkanima davali božanska obeležja. Tako je bog vatre u rimskoj mitologiji nosio ime Vulkan!

FIAT "Panda" za Dom zdravlja

U okviru projekta ''Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji'' koji se finansira iz pretpristupnih fondova Evropske unije, juče su u Beogradu uručeni automobili Domovima zdravlja u zemlji koji imaju ovu službu, medju njima i kragujevačkom.

 

Ljubica Vujović kragujevčanka koja je primljena na Kembridž, ostaje samo finansijska podrška društva

Ljubica Vujović je učenica Prve kragujevačke gimnazije koja je do sada svojim radom i talentom postigla zavidne rezultate kako na nacionalnim tako i na internacionalnim takmičenjima.

Obaveštenje

Obaveštavamo sve korisnike parking prostora na lokaciji Kosovske ulice prekoputa ”Zastavinog podrumčeta” (kod biciklističke  radnje “Kole”) u periodu od 27.06.2013. do 29.06.2013. godine u vremenu od 18.00  do 02.00 časa, da je rezervisan za posetioce muzičkog festivala “Arsenal fest” te je potrebno da svoja vozila uklone sa navedene površine.

Strana 1 od 2249