Kragujevac online - Sve o gradu na jednom mestu

FIAT "Panda" za Dom zdravlja

U okviru projekta ''Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji'' koji se finansira iz pretpristupnih fondova Evropske unije, juče su u Beogradu uručeni automobili Domovima zdravlja u zemlji koji imaju ovu službu, medju njima i kragujevačkom.

 

Obaveštenje

Obaveštavamo sve korisnike parking prostora na lokaciji Kosovske ulice prekoputa ”Zastavinog podrumčeta” (kod biciklističke  radnje “Kole”) u periodu od 27.06.2013. do 29.06.2013. godine u vremenu od 18.00  do 02.00 časa, da je rezervisan za posetioce muzičkog festivala “Arsenal fest” te je potrebno da svoja vozila uklone sa navedene površine.

Evro 114,1305 dinara

Dinar je u sredu oslabio za 0,2 odsto prema evru i zvanični srednji kurs je 114,1305 dinara za jedan evro.

Verovali ili ne: Srbija i Azerbejdžan zajedno prave vojnika budućnosti!

Azerbejdžan razmatra ponudu “Jugoimporta SDPR” da se uključi u proizvodnju paketa opreme “Vojnik budućnosti VB-10”, što je projekat na kojem u srpskoj kompaniji rade već duže vreme. Reč je praktično o digitalizaciji pešadije, odnosno o opremanju vojnika najsavremenijom vojnom i elektronskom opremom.

Edukacije i obuke : Kurs nemačkog jezika

Intezivni kurs nemačkog jezika od a1 do b2 nivoa prema programu međunarodnog priznatog programa Geteovog institituta. Nastava uključuje primenu komunikativno - interaktivne metode, razvijanje svih nivoa i veština u primeni jezika kao i podršku u prevazilaženju prepreka u učenju.

Strana 1 od 2162